06 30 80 46 87

Reviews

 

Mariska Lentink

Over Aemilius

Bij Milou een Combi behandeling gehad van een fruitzuurpeeling en een biopulse Therapy.  Mijn huid heeft een flinke oppepper gehad.  Voelt super zacht aan en verminderde roodheid in gezicht. Zeker een aanrader!!
Joyce Borg

Over Aemilius

Ik ga regelmatig naar Milou voor een gezichtsbehandeling en af en toe kies ik er een massage bij. Haar producten zijn ook erg fijn en ze geeft goed advies. Milou is echt een top schoonheidsspecialiste! Als ik bij haar ben geweest voel ik me daarna helemaal zen. Ik raad het iedereen aan om naar Milou te gaan.
Judith Smit

Over Aemilius

Een aanrader!! Milou is een vakvrouw! Klantvriendelijk & professioneel Behandelingen zijn zeer ontspannen. Prijs-kwaliteitverhouding is prima! Nieuwe Salon is prachtig!! Heerlijk bijkomen in de stoel bij Aemilius!!

Rob van Berkel

Over de massage

Ik zie elke 5 weken weer uit naar mijn body massage. Een geweldige en sympathieke vakvrouw, een heerlijk verwarmde ligstoel en een sfeervolle behandelkamer maakt het voor mij altijd weer een verwenfeestje.

Ellen van Teeffelen

over de Lomi Lomi massage

Vandaag heb ik een Lomi Lomi massage mogen ontvangen bij beautysalon Aemilius, mede dankzij de heren van garage Stenfert. Het was verrukkelijk, dank je wel Milou Booij. Wat een verwennerij!!

Aafke van der Korput-Kroeskop

over Aemilius

Ik ben super tevreden over de behandelingen bij Milou!
Verheug me iedere keer weer,echte aanrader!top!

Jeanette Brom

over Aemilius

Erg fijne behandelingen en heerlijke massages. Een echte aanrader.

Nathalie van den Brink

Over Aemilius

Een zeer fijne salon!! Top behandelingen. Goed advies en zeker niet opdringerig.Heerlijk bijkomen in de stoel bij Aemilius!!

Schrijf ook een review

3 + 3 =

Contact

Loenenseweg 13B
6961 CL Eerbeek
06.30804687