06 30 80 46 87

Welkom bij Beautysalon Aemilius

Ik ben Milou Booij. Sinds februari 2012 ben ik afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste. Bij verschillende schoonheidsinstituten heb ik veel ervaring opgedaan. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik besloten mijn eigen schoonheidssalon in Dieren te starten: Beautysalon Aemilius. Vanaf 01-11-2016 is de salon gevestigd in Eerbeek aan de Loenenseweg 13B.

Deskundig huidadvies en ontspanning

Mijn passie is om mensen een deskundig huidadvies mee te geven en mijn cliënten heerlijk te laten ontspannen. Naar mijn idee zorgt een goed verzorgd uiterlijk voor een goed gevoel van binnen. Dat wil ik je graag geven met één van de heerlijke behandelingen in de salon.

Behandelingen en producten

Voor alle behandelingen en massages die ik aanbied in de schoonheidssalon ben ik gediplomeerd. Naast de verschillende behandelingen heb ik ook heerlijke producten te koop. Deze kan je bestellen via een Whatsapp bericht op 06.30804687 en dan leg ik het voor je klaar in de salon.

Beautysalon Aemilius is geopend op afspraak. Je bent van harte welkom! Op dit moment heb ik helaas een klantenstop vanwege de drukte.

“Mijn passie is om mensen heerlijk te laten ontspannen!”

Contact

Loenenseweg 13B
6961 CL Eerbeek
06.30804687