06 30 80 46 87

Massages

Waarom een massage? Massages zorgen voor ontspanning maar dat is zeker niet het enigste wat een massage doet! Massage zorgt voor een verbeterde bloedsomloop en zorgt ervoor dat de afvalstoffen in je lichaam worden afgevoerd. Gedurende een massage kun je je heerlijk ontspannen en de alledaagse ongemakken even vergeten!

Losse massages

Voetmassage – € 9,50
Handmassage – € 9,50
Hoofdhuidmassage – €9,50

Rugbehandeling

Grondige reiniging en ontspannende rugbehandeling.

€ 46,-                    30 min.

Meer informatie

Een grondige reiniging van de rug. De rug wordt gescrubt en er wordt gebruik gemaakt van een stoomapparaat. Dit apparaat zorgt ervoor dat de poriën open gaan en de onzuiverheiden verwijderd worden. Hierna volgt een korte onspannende rug en nek massage.

Rug en nek massage

Ontspannende rug en nek massage. 

€ 36,-                                                          30 min.

Meer informatie

Klassieke ontspannende massage van rug en nek. U kunt zelf aangeven of u de massage stevig of ontspannend wilt.

Lichaamsmassage

Heerlijke lichaamsmassage stevig of ontspannend.

€36,-/€ 51,- / €69,-                            60/90 min.

Meer informatie

Complete lichaamsmassage van de rug, nek, armen en de achterkant van boven en onderbenen.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage is een rustige ritmische massage die gericht is op ontspanning en genezing. Deze massage vindt haar oorsprong in Hawaii.

€ 36,- / €51,- / €69,-          30/60/90 min.

Meer informatie

Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. De Lomi Lomi massage heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Bamboe massage

De Bamboe massage komt oorsprongelijk uit China en zorgt voor totale ontspanning. Door het gebruik van bijzondere technieken is de massage een unieke wellness beleving.

€ 36,- / €51,- / €69,-          30/60/90 min.

Meer informatie

De Bamboe massage komt oorspronkelijk uit China en zorgt voor een totale ontspanning. Door het gebruik van bijzondere technieken is de massage een unieke wellness beleving. De bamboe stokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen worden verminderd.

Balinese massage

De van oorsprong Balinese massage is heerlijk voor een complete ontspanning van lichaam en geest.

€ 36,- / €51,- /€69,-          30/60/90 min.

Meer informatie

De Balinese massage vindt zijn oorsprong in Bali, Indonesië. Door invloeden van Zweedse massage, accupressuur en aromatherapie is de Balinese massage in der loop der tijd verfijnd en bestaat hedendaags een combinatie van deze technieken. De traditionele Balinese Massage is van oorsprong een stevige massage welke tot diep in de spieren kan worden gevoeld. Om vermoeide en pijnlijke spieren te laten ontspannen wordt tijdens het masseren gebruik gemaakt van aromatische (kokos) olie. Afvalstoffen worden uit de spieren verwijderd, waardoor de spanning uit de spieren verminderd.

Contact

Loenenseweg 13B
6961 CL Eerbeek
06.30804687