06 30 80 46 87

Gezichtsbehandeling

De huidverzorgende en ontspannende gezichtsbehandelingen bij Beautysalon Aemilius zijn een echte aanrader. Ideaal wanneer je er aan toe bent om een keer heerlijk te ontspannen…Onze producten bieden voor elke leeftijd en ieder huidtype hoogwaardige huidverzorging. Bij Beautysalon Aemilius kun je ook terecht voor losse behandeling, zoals het epileren van je wenkbrauwen of verven van je wimpers. Deze losse behandelingen kunnen ook aan een gezichtsbehandeling toegevoegd worden! Wil je weten welke make-up mooi bij je staat of wil je er voor een feestje leuk uitzien? Maak dan gebruik van de visagie bij Beautysalon Aemilius. Er word gewerkt met de make-up van Golden Rose die over een ruime keuze uit kleuren beschikt! Je kunt kiezen uit een dag make-up, avond make-up en bruidsmake-up.

Losse behandelingen

Wenkbrauwen epileren – € 12,50
Wenkbrauwen epileren en verven € 23,00
Wimpers verven € 12,50
Wenkbrauwen verven € 12,50
Wimpers en wenkbrauwen verven – € 23,00
Voetmassage € 9,50
Handmassage € 9,50
Hoofdhuidmassage – € 9,50

 

Mini gezichtsbehandeling

Ontspannen gezichtsbehandeling keuze uit masker of massage.

€ 45,-          60 min.

Meer informatie

Oppervlakte reiniging van het gelaat en decolleté, diepte reiniging met stoomapparaat, verwijderen van oneffenheden, keuze uit een masker of massage, afsluitend met een dagverzorging.

Volledige gezichtsbehandeling

Uitgebreid genieten van volledige gezichtsbehandeling.

€ 58,-          90 min.

Meer informatie

Oppervlakte reiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging met stoomapparaat, verwijderen van oneffenheden, epileren van de wenkbrauwen, een heerlijke massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders, masker met voedend serum, afsluitend met een dagverzorging.

Total zen facial

Tijdens deze behandeling staat ontspanning en huidverzorging centraal.

€ 58,-          90 min.

Meer informatie

Tijdens deze behandeling staat ontspanning en huidverzorging centraal. Ontspannende rug massage van 15 min., oppervlakte reiniging van het gelaat en decolleté met cups of konjac sponge, diepte reiniging met stoomapparaat, massage van het gelaat, nek en schouders, relaxing mask, keuze uit hand, voet of hoofdhuidmassage, afsluitend met een dag/nacht verzorging.

Uitbreidingsmogelijkheden: epileren van wenkbrauwen à €8,50, oneffenheden verwijderen à €8,50 of een van de andere losse behandelingen.

Gezichtsbehandeling Deluxe

Met AHA peeling 6% en bindweefsel massage.

€ 70,-          105 min.

Meer informatie

Oppervlakte reiniging van het gelaat en decolleté, diepte reiniging met de AHA lysing op basis van fruitzuur. De fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans herkrijgt. Fruitzuur stimuleert tevens de nieuwvoming van bindweefsel, wat de huid verstevigt, verwijderen van oneffenheden, epileren van de wenbrauwen, cosmetische bindweefsel massage van het gezicht. Door de stevige massage grepen in het bindweefsel word de aanmaak van collageen sterk gestimuleerd. Door de huid te goed te doorbloeden, is de huid beter instaat voedingstoffen op te nemen, verstevigend masker passend op uw huidtype, intensief serum voor versteviging van de huid, afsluitend met een passende dag of nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling voor de man

Speciale gezichtsbehandeling en reiniging voor mannen.

€ 58,-          90 min.

Meer informatie

Korte oppervlaktereiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging met stoomapparaat, verwijderen van oneffenheden, wenkbrauwen bijepileren, massage van nek en schouders, masker met serum, handnagels netjes vijlen, afsluitend met een dagverzorging.

Tienerbehandeling t/m 19 jaar

Een gezichtsbehandeling en reiniging speciaal voor tieners.

€ 34,-          30 min.

Meer informatie

Oppervlakte reiniging gelaat, diepte reiniging gelaat met stoomapparaat, oneffenheden verwijderen en dagverzorging.

Mee-eters laten verwijderen

Oppervlakte reiniging van het gezicht inclusief het verwijderen van mee-eters.

€ 29,-          20 min.

Meer informatie

Oppervlakte reiniging, stoomapparaat en mee-eters verwijderen.

Millia’s (gerstekorrels) verwijderen

Oppervlakte reiniging inclusief millia’s verwijderen.

€ 29,-          20 min.

Meer informatie

Korte oppervlaktereiniging van het gelaat en decolleté, dieptereiniging met stoomapparaat, verwijderen van oneffenheden, wenkbrauwen bijepileren, massage van nek en schouders, masker met serum, handnagels netjes vijlen, afsluitend met een dagverzorging.

Contact

Loenenseweg 13B
6961 CL Eerbeek
06.30804687